A- A A+

Laswerken

DCK bvba - Overpelt - Laswerken

DCK metaalwerken zorgt graag voor kleine laswerken voor bijvoorbeeld productonderdelen voor fabrieken en leveranciers. De mogelijkheden zijn quasi-eindeloos. Wij voeren alle laswerken uit in ons eigen atelier. Onze vakmannen hebben een ruime ervaring met lassen en metaalbewerking en een feilloos oog voor detail. Wij leveren dan ook kwalitatief werk, dat tot in de puntjes is afgewerkt. Ook particulieren kunnen een beroep op ons doen voor het lassen van allerlei zaken.

Wij leveren steeds maatwerk, volledig naar uw wensen. U kan uw te lassen onderdelen binnenbrengen tijdens de openingsuren. Wij werken dit dan zo snel mogelijk voor u af. Uiteraard respecteren wij de gewenste timing en laten wij u iets weten wanneer u het resultaat kan komen bekijken.

Ook voor poedercoaten, lakken en zandstralen kan u op ons rekenen. Wij kunnen metaal ook laten galvaniseren. Dit doen we echter niet zelf, maar laten we doen bij een erkend specialist.

Aarzel niet om ons te contacteren met uw concrete vragen. Samen met u bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Uiteraard maken wij ook altijd graag een vrijblijvende prijsofferte op, gebaseerd op de concrete gegevens die we van u ontvangen. Hieronder kan u alvast enkele realisaties op het gebied van laswerken bekijken.

Contact

DCK bvba
Siberiëstraat 71
3900 Overpelt
België

TEL: 011 66 31 41
info@dck-metaalwerken.be
BTW : BE0865 391 636

Openingsuren

ma 08u30 - 17u00
di 08u30 - 17u00
wo 08u30 - 17u00
do 08u30 - 17u00
vr 08u30 - 17u00
za .................   .................
zo .................   .................
 

Laswerken

 DCK bvba  -Overpelt-Poorten en hekwerk